Doorlopende Reisverzekering

Gaat u vaak een dagje weg of gaat u regelmatig op vakantie. De meeste Nederlanders willen dan graag goed verzekerd op vakantie. Als u maar eens in de zoveel jaar op vakantie gaat. Dan is het niet handig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. U kunt dan het beste een eenmalige aflopende reisverzekering nemen. Wanneer u regelmatig weg gaat dan adviseren wij u om een vakantieverzekering voor het hele jaar te nemen. Het nadeel van de langlopende verzekering voor uw vakantie is dat deze bestaande verzekeringen kan overlappen. Een doorlopende reisverzekering kunt u regelen voor zomer en of winter vakanties. Als u twijfelt of de dekking toereikend is dan adviseren wij u om dit na te kijken via uw digitale polismap.

Een doorlopende reisverzekering bestaat uit meerdere dekkingen. De meest simpele dekt bijvoorbeeld alleen medische kosten. U kunt de reisverzekering uitbreiden met de volgende dekkingen: wintersport dekking, geld, annulering, sieraden etc etc. Wij zullen een aantal dekkingen van de doorlopende reisverzekering toe lichten. De wintersportdekking staat voor schade die u op loopt tijdens bijvoorbeeld het skiëen. Stel dat u van de piste afgehaald moet worden of u moet met een gipsvlucht naar huis toe. Deze kosten vallen dan eventueel onder de wintersport dekking.

De geld-dekking, staat in voor geld dat van u wordt gestolen tijdens de vakantie. Dit kan zijn vanuit uw hotelkamer maar ook als u gewoon in de stad loopt. Stel dat het geld gestolen wordt vanuit uw hotelkamer dan moet u er wel rekening mee houden dat, het geld goed opgeborgen moet liggen, bijvoorbeeld in een kluisje. Als het zo maar op uw nachtkastje ligt dan word dat niet vergoed. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een europa dekking. Dit betekend dat u dan enkelt en alleen verzekerd bent in de europa landen. Zou u op vakantie gaan naar een land buiten europa dan bent u helaas niet verzekerd.

Een doorlopende reisverzekering met een annuleringsdekking biedt heel veel zekerheid. De annuleringsdekking gaat een betaling doen op het moment dat u op vakantie bent of op het punt om op vakantie te gaan. Stel dat u ineens terug naar Nederland moet wegens een overlijden of dat u op het punt staat om weg te gaan en u krijgt te horen dat een naaste familielid ernstig ziek is. Dan kunt u de annuleringsdekking aanspreken. Afhankelijk van de verzekering die u heeft gekozen, dan ontvangt u de hele reissom terug of een bepaald gedeelte van de reissom.

Direct vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe reisverzekering? Wij vergelijken bijna alle reisverzekeringen op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

 

 

 

Online afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe reisverzekering afsluiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.