Goedkope Doorlopende Reisverzekering

De goedkope doorlopende reisverzekering is hier direct af te sluiten. U kunt zich vanaf een euro in de maand verzekeren voor een doorlopende reisverzekering. Gaat u enkelt alleen voor de goedkoopste doorlopende reisverzekering dan raden wij u aan om bijna alle dekkingen eruit te halen. Hierdoor bent u niet zeer uitgebreid verzekerd. Het is een heel logisch gegeven en zeer goed uit te leggen. Hoe uitgebreider de dekking hoe duurder de premie gaat worden. Wilt u dus zeer uitgebreid verzekerd zijn dan gaat u naar alle waarschijnlijkheid geen goede reisverzekering vinden. Dit heeft te maken dat hoe beer u verzekerd wilt zijn. Hoe duurder de premie gaat worden.

Op de goedkope doorlopende reisverzekering zitten ook een aantal voorwaarden en kosten. Als eerste krijgt u te maken met de eenmalige poliskosten. Deze moet u betalen omdat de polis opgemaakt moet worden. In de meeste gevallen is dit een paar euro. Deze kosten worden berekend als de polis per email naar u wordt verzonden. Daarnaast moet over deze verzekering ook assurantiebelasting betaald worden. Deze belasting wordt vastgesteld door de overheid. Als u per maand de reisverzekering betaald, dan betaald u deze belasting ook maandelijks. Op een reisverzekering komen helaas dus nog wel wat kosten naar voren. Wij doen er alles aan om deze bijkomende kosten zo laag mogelijk te houden.

Heeft u ook zo’n uitgebreid verzekeringspakket en vindt u dat u overal teveel voor betaald. Dan raden wij u aan om eens te kijken naar uw reisverzekering. Wij bieden iedereen altijd een goedkope doorlopende reisverzekering aan. Als u via onze website, kijkt bij welke verzekeraar u momenteel zit, kunnen wij deze heel gemakkelijk vergelijken. Twijfelt u zelf of het slim is om een goedkope doorlopende reisverzekering af te sluiten. Stuur dan een kopie van uw huidige verzekering naar ons op. Onze specialisten zullen dan uw verzekering bekijken en u een gepast voorstel doen.

De goedkope doorlopende reisverzekering bestaan in alle kleuren en maten. Vaak zijn er maar een aantal betrouwbare partijen waar u het beste een goedkope doorlopende reisverzekering kunt afsluiten. Laat u dus altijd goed informeren, bij vragen of twijfel kunt u het beste contact met ons opnemen. Niets is zo vervelend, als u in het buitenland bent en u krijgt te horen dat u niet voldoende verzekerd bent. Wat nu. Als u niet voldoende verzekerd bent dan kunt u helemaal geen aanspraak maken op de verzekering. Het is dus altijd zeer verstandig om alle polisvoorwaarden van een vakantieverzekering met elkaar te gaan vergelijken.

Direct vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe reisverzekering? Wij vergelijken bijna alle reisverzekeringen op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

 

 

 

Online afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe reisverzekering afsluiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.